Irie Blogs Rotating Header Image

Roligt

Det är riktigt roligt att inreda om och ändra hemma, det gör så att man får ett hem som man är riktigt nöjd med. Nu så har jag en hel del idéer som jag har tänkt att jag ska sätta i verket, bland annat så ska jag renovera trapp och så ska jag även lägga nytt golv. Jag har även tänkt att jag ska engagera mig lite i själva inredningen, så jag ska köpa ett nytt soffbord och så lite färgglada detaljer och tavlor. Det kommer att bli superfint!

I och med att det har med ens hem att göra så är det verkligen viktigt att man trivs, så man tjänar på att lägga ner tid och pengar på det. Jag ska försöka att inreda om lite varje år, det tror jag att det kommer att ge mig ett hem som jag är riktigt nöjd med. För man ändrar ju stil lite då och då.

Comments are closed.

Login

Bad Behavior has blocked 121 access attempts in the last 7 days.

Secured for spam by MLW and Associates, LLP's Super CAPTCHASecured by Super-CAPTCHA © 2009-2010 MLW & Associates, LLP. All rights reserved.