Irie Blogs Rotating Header Image

Uppleva

Letar du efter en riktigt bra kickoff? Då ska du absolut surfa in direkt på Creative Events. De har skräddarsytt events och kickoff i flera år och kan erbjuda en rad olika lösningar för dig som vill erbjuda dina anställda någonting extra. Framför allt har de ett bra engagemang och bredd samt bra strategier och genomförande av dessa. De kallas festfixare för vissa och kan verkligen vara en kompetens som håller reda på alla detaljerna åt dig. Du kan ägna dig åt att ha roligt medan de ordnar med resten. De ordnar även med kundaktiviteter,seminarier och jubileumsverksamhet, så välkommen idag!

Mer om event!

Comments are closed.

Login

Bad Behavior has blocked 340 access attempts in the last 7 days.

Secured for spam by MLW and Associates, LLP's Super CAPTCHASecured by Super-CAPTCHA © 2009-2010 MLW & Associates, LLP. All rights reserved.